تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - پیتزای مارچوبه و پنیر
پیتزای مارچوبه و پنیر



آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
________________________________________
مواد اولیه :
برای 4 نفر


سیب زمینی:  140 گرم
آرد ذرت: به مقدار لازم
خمیر پیتزا: 1 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
سیر : 1 حبه (له شده)
پیازچه: 4 عدد (خرد شده)
پنیر موزارلا: 170 گرم (رنده شده)
پنیر شیر بز: 115 گرم (له شده)
مارچوبه: 225 گرم (خلالی شده)
پنیر پارمسان: 1/2 فنجان (رنده شده)
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم



طرز تهیه:

سیب زمینی ها را داخل یک ماهی تابه عمیق قرار دهید و روی آن آب و نمک بریزید و درب آن را بگذارید. سپس روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید و نرم شود بعد آبکش کنید تا خنک شود سپس سیب زمینی ها را نازک ورقه کنید.
فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) گرم کنید.
آرد ذرت را روی سینی فر بپاشید. خمیر را بغلتانید و کش بیاورید و به شکلی بیضی در بیاورید و به سینی فر انتقال دهید.
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون و سیر را داخل یک کاسه مخلوط کنید و مخلوط بدست آمده را با فرچه مخصوص روی خمیر بمالید. 3/4 پیمانه پیاز را روی خمیر پخش کنید سپس پنیر موزارلا و پنیر شیر بز را پخش کرده و سیب زمینی را روی آن بچینید.
مارچوبه ها را همراه با 1 قاشق غذا خوری روغن داخل یک کاسه متوسط بریزید. سپس مارچوبه های آغشته به روغن را روی پیتزا پراکنده کنید. پنیر پارمیسان را روی آن بپاشید سپس نمک و فلفل روی آن بپاشید.
پیتزا را به مدت 18 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شده و مارچوبه ها نرم شوند. سپس از فر خارج کرده و روی آن باقیمانده پیاز را بریزید و برش زده، سرو کنید.





طبقه بندی: انواع پیتزا و لازانیا،
برچسب ها: طرز تهیه پیتزا، طرز تهیه انواع پیتزا، روش تهیه پیتزا جدید، انواع غذا با پنیر پیتزا، طرز تهیه پیتزای جدید، انواع غذا با مارچوبه، آموزش انواع غذای جدید،

تاریخ : پنجشنبه 15 آبان 1393 | 22:02 | نظرات